Aluje keptas viščiukas

HomeReceptai turistui

Aluje keptas viščiukas

Ingredientai: Višta (virta): 1 Alus: 250 ml Citrina: 1 Sviestas: 2 valg. šaukšt. Garstyčios: 1 valg. šaukšt. Druska: pagal skonį Pipirai: pagal

Savarankiškos kelionės: 6 taisyklės
Kauno tvirtovės VII fortas – turistams
Žvejybos turai, „Kuržuvis”

Ingredientai:
Višta (virta): 1
Alus: 250 ml
Citrina: 1
Sviestas: 2 valg. šaukšt.
Garstyčios: 1 valg. šaukšt.
Druska: pagal skonį
Pipirai: pagal skonį

Gaminimas:

Šaukštą sviesto išsukti su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinti viščiuką, į jo vidų įdėti šaukštą sviesto. Taip paruoštą viščiuką suvynioti į foliją, stipriai užspausdžiant vieną jos kraštą. Į folijos vidų įpilti alų, citrinos sultis, sandariai užspausti folijos kraštą. Kepti ant grotelių 25-30 minučių.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
    DISQUS: 0