Lynas, keptas ant grotelių

Lynas, keptas ant grotelių

Ingredientai: * Lynas Lynas, 1 kilogramas * Svogūnai Svogūnai, 3 vienetai * Petražolės Petražolės, šakelė, 1 vienetas * Citrinos C

Karpis ir bulvės su lašinukais
Aluje keptas viščiukas
Vištienos šašlykai su agurkų padažu

Ingredientai:
* Lynas Lynas, 1 kilogramas
* Svogūnai Svogūnai, 3 vienetai
* Petražolės Petražolės, šakelė, 1 vienetas
* Citrinos Citrinos, 0.5 vieneto
* Džiūvėsėliai Džiūvėsėliai, 3 šaukštai
* Kiaušiniai Kiaušiniai, 1 vienetas
* Taukai (kiaulių) Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
* Druska Druska, truputį

Gaminimas:
Išvalytas Lynas, keptas ant grotelių 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau Lynas, keptas ant grotelių pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, Lynas, keptas ant grotelių džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Lynas, keptas ant grotelių su aliejuje keptomis bulvėmis, Lynas, keptas ant grotelių agurkais.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0