Keptos bulvės folijoje, žarijose

HomeReceptai turistui

Keptos bulvės folijoje, žarijose

Jeigu bulvės šviežios, Receptai ir patiekalai tereikia švariai nuplauti, kitas nuskusti. Bulvė Receptai ir patiekalai per pusę (jei didesnė, mažesnėmi

Velniški sparneliai
Krevetės ant iešmelių
Lynas, keptas ant grotelių

Jeigu bulvės šviežios, Receptai ir patiekalai tereikia švariai nuplauti, kitas nuskusti. Bulvė Receptai ir patiekalai per pusę (jei didesnė, mažesnėmis dalimis). Abi Receptai ir patiekalai apibarstomos bulvių prieskoniais, druska, kmynais. Tarp bulvės puselių įdedama rūkytų lašinukų riekelė. Bulvė Receptai ir patiekalai į foliją dviem sluoksniais. Paruoštuos bulvės sumetamos į laužą su Receptai ir patiekalai žarijų ir tomis žarijomis užkasamos. Kepama Receptai ir patiekalai nuo žarijų kiekio, apie pusė valandos. Receptai ir patiekalai turi paruduoti, bet nesudegti. Iškepusios išimamos iš laužo ir Receptai ir patiekalai po 5 min.

Sudėtinės dalys:

* Bulvės
* Druska
* Kiaulienos lašiniai
* Kmynai
* Prieskoniai

Patiekalą geriausia gaminti gamtoje, lauže. Receptai ir patiekalai ypač patinka žvejams ar piknikų mėgėjams.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
    DISQUS: 0